Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szakdolgozat linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Szakdolgozat képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: szakdolgozat.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
 A Nap, és a naptevékenység földi hatásai

A Nap, és a naptevékenység földi hatásai

Szakdolgozatommal átfogó képet szeretnék nyújtani a Napról, mint égitestről, a belsejében, illetve a felszínén lejátszódó folyamatokról, jelenségekről, valamint ezek földi hatásairól. Az első fejezetben a Nap főbb jellemzőit, paramétereit, felépítését, energiatermelését, valamint energiaszállítását tekintem át. Készítette: Klein Tamás

 PR az interneten

PR az interneten

Mikulás Gábor: PR az interneten (szakdolgozat). Javaslatok egy építőipari vállalat honlapjának fejlesztésére. Az Internet egyre népszerűbb, de lehetőségeinek kihasználásához több tudásra van szükség. Az új média egyidejű, folyamatos kommunikációs lehetőséget kínál, biztosítja a mérhetőséget és információs csomópontokat, portálokat kínál.

A harmadik arab-izraeli háború

A harmadik arab-izraeli háború

A harmadik arab - izraeli háború ( a hat napos háború ). Az 1956-os második arab - izraeli háború után mindkét fél újabb összecsapásra készült. Az alkalmas időpontot Izrael választotta meg, támaszkodva az amerikai titkosszolgálat és műholdas felderítés adataira.

A sikeres vizsga titkai

A sikeres vizsga titkai

Ha a szakdolgozatod vázlatát sikerült logikusan felépítened, és tudod, hogy melyik pontban miről fogsz írni, akkor bárhol elkezdheted a munkát. Írj le mindent, ami az eszedbe jut az adott témában! Érdemesebb inkább később kihúzni, ami nem kell, mint utólag görcsölni, hogy hiányzik még 2 oldal a szakdolgozatból

A szakdolgozat vásárlás büntetendő!

A szakdolgozat vásárlás büntetendő!

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium Oktatásért Felelős Államtitkársága felhívja a főiskolai és egyetemi hallgatók figyelmét, hogy bűncselekményt követ el, aki sajátjaként nyújt be más által készített diplomamunkát.A közelmúltban több sajtótermékben jelent meg olyan hirdetés, amelyben ismeretlen személyek szakdolgozatok írására ajánlkoztak.

A szakdolgozatírás kálváriája

A szakdolgozatírás kálváriája

Sokan mesélnek sokfélét. A két hét alatt megírt szakdolgozat legendája pont ugyanannyira igaz, mint az, hogy valaki az internetről másolta össze az anyagot..Illetve ha megtette, egészen biztosan nem fogadta el a bíráló bizottság, és ez esetben már szakdolgozatról nem, csak annak az imitációjáról, egy gyenge és sikertelen próbálkozásról beszélhetünk.

A WordPress tartalomkezelő rendszer bemutatása

A WordPress tartalomkezelő rendszer bemutatása

A WordPress tartalomkezelő rendszer bemutatása. Íme a diplomamunkám. A WordPress tartalomkezelő bemutatásáról írtam. Átfogó írás, mindenről írtam egy kicsit. Kezdőknek és középhaladóknak ajánlom. Feladat: a WordPress tartalomkezelő rendszer felépítése, weboldalak programozása (HTML, PHP), sablon készítése a WordPress tartalomkezelőhöz, beépülő plugin programozása a WordPress tartalomkezelőhöz.

Az állami keménykedés sem ijeszti meg az egyetemi bértollnokokat

Az állami keménykedés sem ijeszti meg az egyetemi bértollnokokat

Kemény hangú közleményben figyelmeztette az oktatási államtitkárság a szakdolgozatukat mással megíratókat, hogy bűncselekményt követnek el. Az oktatók a Google-t is bevetik a hamis szakdolgozatok elleni harcban, a bértollnokok viszont örülnek a pezsgő piacnak és szerintük a rossz rendszer kényszerít rá sok mindenkit a csalásra. Jogilag bonyolult az egyetemi bértollnokság megítélése, és lebukás esetén is nehezen bizonyítható a visszaélés

Az év turisztikai témájú szakdolgozata, 2010

Az év turisztikai témájú szakdolgozata, 2010

A turizmusról szakmabeliek és érdeklődőknek. 2010-ben jubileumot ünnepel a Magyar Turizmus Zrt. által minden évben meghirdetett szakdolgozat pályázat, amelyet a felsőoktatási intézmények számára írnak ki a legjobb turisztikai témájú szakdolgozatok díjazására.

Hirdetés
BCE Szakdolgozatok

BCE Szakdolgozatok

Az elektronikus archívum a Budapesti Corvinus Egyetemen megvédett szakdolgozatokból ad ízelítőt. Az archívum célja, hogy mintát, módszertani segítséget adjon a házi dolgozat, szakdolgozat írására készülő hallgatóknak.

Biológia  Intézet

Biológia Intézet

Az alábbiakban TDK és Szakdolgozati témákat olvashattok. A témaleírások csak vázlatosak, ha valamelyik felkeltette az érdeklődéseteket, keressétek fel a témavezetőt. Általánosságban elmondhatjuk, hogy motivált és érdeklődő hallgatókkal szeretnénk foglalkozni.

Budapesti Metropolitan Főiskolára

Budapesti Metropolitan Főiskolára

A hallgatónak az oklevél megszerzéséhez szakdolgozatot kell készítenie. A szakdolgozat célja a hallgató szakképzettségnek megfelelő, a tanult szakmai tárgyakhoz kapcsolódó téma kidolgozása, amivel a hallgató tanúsítja, hogy a tananyag ismeretén túlmenően képes tájékozódni a hazai és nemzetközi szakirodalomban, és megszerzett ismereteit alkotó módon tudja feldolgozni és hasznosítani.

Copy Club - XI. ker.

Copy Club - XI. ker.

A Copy Club alapelve az ügyfelek teljes körű, gyors és hatékony kiszolgálása. Cégünk -az M.N.A. Group Kft.- 2006-ban alakult a vállalati és egyetemi (BME) igények minőségi kiszolgálására, főként fekete-fehér, színes másolás, színes nyomtatás terén.

Copy General - V. ker.

Copy General - V. ker.

A nyomtatáshoz és másoláshoz kapcsolódó szolgáltatásokon felül a Copy General kiskereskedelmi központjai egyéb szolgáltatásokat is kínálnak. A Copy General már több éve foglalkozik diplomamunkák nyomtatásával és kötészetével. Ez idő alatt jelentős tapasztalatra tettünk szert az ügyfelek mind megszokott, mind a szokásostól eltérő igényeinek kielégítését illetően.

Copy-Mánia - VI. ker.

Copy-Mánia - VI. ker.

Ha a szakdolgozat vagy diploma belíveit nálunk nyomtatja, a nyomtatást az oldalszámtól függetlenül a legkedvezőbb árkategóriában számoljuk és alapárban a kiváló minőségű 90gr/m2 ColorCopy lézerpapírra készítjük. Kettőnél több, azonos diploma (diploma előlap) készítése, aranyozása esetén további 10% kedvezményt a szakdolgozatkötés árából.

Copy-Ráday No39. - IX. ker.

Copy-Ráday No39. - IX. ker.

Előrendelés: Ön személyesen vagy telefonon megkeres minket a köttetést megelőző napokban, de javasoljuk, hogy már a készítés időszakában egyeztessen velünk. Megbeszéljük Önnel, hogy mit szeretne a borítóra aranyoztatni, hány dolgozatot köttetne, és mi előre elkészítjük szakdolgozat borítóját. Így Önnek nem jelent gondot, hogy belefér -e majd az időbe a kötés is, ha Ön az utolsó pillanatig a dolgozat formálásával szeretne foglalkozni.

CopyMax - XI. ker.

CopyMax - XI. ker.

Diplomakötés, szakdolgozat kötés, fekete műbőr, aranyozással nyomtatással! Szakdolgozat nyomtatás XEROX gépeken, kötészet egyszerre több gépen és szakemberrel, nyomtatás és kötés S.O.S. akár 10 - 30 perc alatt! Hétköznap este 23:00-ig szombat és vasárnap is!

Tuti menü