Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Matematika, Fizika, Kémia képes leírás - Szakdolgozat.tlap.hu
részletek »

Matematika, Fizika, Kémia - Szakdolgozat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakdolgozat.tlap.hu » Matematika, Fizika, Kémia
Keresés
Találatok száma - 5 db
 A Nap, és a naptevékenység földi hatásai

A Nap, és a naptevékenység földi hatásai

Szakdolgozatommal átfogó képet szeretnék nyújtani a Napról, mint égitestről, a belsejében, illetve a felszínén lejátszódó folyamatokról, jelenségekről, valamint ezek földi hatásairól. Az első fejezetben a Nap főbb jellemzőit, paramétereit, felépítését, energiatermelését, valamint energiaszállítását tekintem át. Készítette: Klein Tamás

Matematikus Diplomamunkák

Matematikus Diplomamunkák

Berta Andrea: Körfedések síkon és gömbön. Gerencsér Balázs: On rearrangements of conditionally convergent series. Hangya Balázs: Fáziskapcsoltság vizsgálata idősorokon. Harangi Viktor: Periodikus függvények összege. Kovács Erika: Kódolás hálózatokban...

Matematikus diplomamunkák

Matematikus diplomamunkák

Több matematikai témában találsz dilploma munkákat. Például: Berta Andrea: Körfedések síkon és gömbön, Harangi Viktor: Periodikus függvények összege és Naszvadi Péter: Áramelosztás operációkutatási elmélete, modelljei és megoldási módszerei.

Óbudai Egyetem -  Keleti Károly Gazdasági Kar

Óbudai Egyetem - Keleti Károly Gazdasági Kar

Az Önök által beadott szakdolgozatot az intézet küldi bírálatra és jelöli ki a bíráló személyét. Az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően azonban idén is lehetőség van arra, hogy a külső konzulens javaslatot tegyen a bíráló személyére, akit az intézet, - a belső konzulens egyetértésével - elfogadhat.

Szerves Vegytani Intézet

Szerves Vegytani Intézet

A szakdolgozat készítés célja: A szerves kémiai és gyógyszerkémiai preparatív és elméleti munkában, valamint az ettől elválaszthatatlan szakirodalom-feldolgozásban való jártasság megszerzése. Számítógépes kémiai, modellezési munka esetében a legfontosabb módszerek megismerése és alkalmazása.

Tuti menü