Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ötletek, tippek, tanácsok képes leírás - Szakdolgozat.tlap.hu
részletek »

Ötletek, tippek, tanácsok - Szakdolgozat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakdolgozat.tlap.hu » Ötletek, tippek, tanácsok
Keresés
Találatok száma - 11 db
A sikeres vizsga titkai

A sikeres vizsga titkai

Ha a szakdolgozatod vázlatát sikerült logikusan felépítened, és tudod, hogy melyik pontban miről fogsz írni, akkor bárhol elkezdheted a munkát. Írj le mindent, ami az eszedbe jut az adott témában! Érdemesebb inkább később kihúzni, ami nem kell, mint utólag görcsölni, hogy hiányzik még 2 oldal a szakdolgozatból

György & Anikó Szövegszerkesztő Iroda - Bp.

György & Anikó Szövegszerkesztő Iroda - Bp.

Helyetted nem írjuk meg a dolgozatot, azt Neked kell. Viszont, ha a kéziratot elhozod, mi szakszerűen elkészítjük, tördeljük, ábrákat, képeket a megfelelő szövegkörnyezetbe illesztjük, a helyesírást ellenőrizzük, kinyomtatjuk. A helyesírás ellenőrzése nem jelenti az általad szerkesztett mondatok nyelvtani, szerkezeti, nyelvhelyességi - különös tekintettel a szaknyelvi - hibák kijavítását, ezért azokat bejelöljük, egyúttal javaslatot teszünk a megfelelő kifejezésre

Hogyan írjunk műelemzést?

Hogyan írjunk műelemzést?

A műelemzés lényegében a mű próbája, vagyis egyfajta értő analízis, mely a mű értékének vagy értéktelenségének bizonyítását szolgálja. Ugyanígy próbája azonban az elemzőnek is: vizsgázik a kritikus vagy a teoretikus, esetleg egy-egy teória, pontosan itt, a szembesítésnél, az alkalmazásnál. A kritikus próbára teszi a művet, a mű pedig a kritikust.

Önjavító teszt-rendszer

Önjavító teszt-rendszer

A MY-X FREE online, önjavító teszt-rendszere üdvözli Önt! Az alábbi tesztet egy tartalmilag és formailag korrekt, értékes (pl. hasonlóságelemzést bemutató) dokumentum (TDK-, és szakdolgozat) elkészítése előtt ajánlott hibátlan szinten végigcsinálni, hiszen enélkül a hallgató/szerző vélhetően nem tud hatékonyan kommunikálni oktatójával/olvasójával.

Segítség, szakdolgozatot kell írnom!

Segítség, szakdolgozatot kell írnom!

Akár nappalisként az első komoly dolgozatod írod, akár felnőtt fejjel teszed, mert a munka miatt kell,vagy csak újra kedvet kaptál a tanuláshoz, nagy és szép feladat a szakdolgozat megírása. És lehet, hogy Neked nehéz is. Fiatalként is megvannak a hátráltató tényezők, de felnőttként jelenthet csak igazán nehézséget a sok tennivaló összeegyeztetése. Ezért egyáltalán nem mindegy, hogyan fogsz hozzá a szakdolgozat írásához! Ne a könnyebb utat válaszd, de írd meg könnyedén! Fogj hozzá ésszel, teremtsd meg a feltételeket, körülményeket és ismerd meg önmagad! Ehhez ad segítséget, útmutatót a cikk. És azt is elmondom, miért hallgass rám. Sok sikert!

Szakdolgozat formai követelmények

Szakdolgozat formai követelmények

Az előszóban a hallgató ismertesse, hogy miért vállalkozott az adott feladatra, mik azok a szakmai szempontok amelyek indokolják a téma kutatását ill. elemzését. Ismertesse, hogy mi volt a megvalósítandó feladat, tartalmazva azt, hogy mit sikerült ebből megcsinálni.

Szakdolgozat készítés I.

Szakdolgozat készítés I.

A tanulmányok lezárásáról, a szakdolgozatról, a komplex záróvizsgáról és az oklevélrõl - a Tanulmányi- és Vizsgaszabályzat mellett - külön fõiskolai szabályzat nem rendelkezik. Éppen ezért a szakdolgozati témák meg-hirdetésének, illetve választásának; tartalmi és formai követelményeinek; védésének, bírálatának, értékelésének, a komplex záróvizsgák lebonyolításának általános szempontjait jelen Módszertani útmutató tartalmazza.

Szakdolgozat készítés II.

Szakdolgozat készítés II.

A második részben szakdolgozat benyújtása és a szakdolgozat tartalmi elemei, szerkezeti felépítése és alaki követelményei olvashatnak általánosságban. A szakdolgozat benyújtása, A szakdolgozat tartalmi elemei, szerkezeti felépítése és alaki követelményei

Szakdolgozat szerkesztése

Szakdolgozat szerkesztése

Ahhoz, hogy a szakdolgozatod megfeleljen az általános elvárásoknak, bizonyos szempontokra oda kell figyelni. Egyes iskolák persze meghatározhatják egész pontosan is az elvárásokat, de a tapasztalat az, hogy csak általánosságban szokták.

Hirdetés
Szakdolgozat-készítés és diplomázás

Szakdolgozat-készítés és diplomázás

Diplomázás rendje: Konzulens- és témaválasztás, Szakdolgozat megírása, Szakdolgozat leadás, Jelentkezés záróvizsgára, Felkészülés a védésre, Felkészülés az államvizsgára. A szakdolgozat-készítés első lépése a témaválasztás. A témát a hallgatók választják, és a kiválasztott témához keresnek konzulenseket. Belső konzulens a tanszék dolgozói közül választható, a külső konzulensnek a témában igen járatos diplomás szakember legyen.

Szakdolgozati tanácsadás

Szakdolgozati tanácsadás

Hogyan írhatsz szakdolgozatot könnyen, gyorsan és hatékonyan? Mint minden tevékenységnek, ennek is megvan az alapvető technikái. Szakértőnk segítségével megismerheted azokat az eszközöket, trükköket, melyeket használva eredményesen és hatékonyan készítheted el a diplomamunkádat.

Tuti menü