Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szakdolgozat kötészet Budapest képes leírás - Szakdolgozat.tlap.hu
részletek »

Szakdolgozat kötészet Budapest - Szakdolgozat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakdolgozat.tlap.hu » Szakdolgozat kötészet Budapest
Keresés
Találatok száma - 28 db
Copy Club - XI. ker.

Copy Club - XI. ker.

A Copy Club alapelve az ügyfelek teljes körű, gyors és hatékony kiszolgálása. Cégünk -az M.N.A. Group Kft.- 2006-ban alakult a vállalati és egyetemi (BME) igények minőségi kiszolgálására, főként fekete-fehér, színes másolás, színes nyomtatás terén.

Copy General - V. ker.

Copy General - V. ker.

A nyomtatáshoz és másoláshoz kapcsolódó szolgáltatásokon felül a Copy General kiskereskedelmi központjai egyéb szolgáltatásokat is kínálnak. A Copy General már több éve foglalkozik diplomamunkák nyomtatásával és kötészetével. Ez idő alatt jelentős tapasztalatra tettünk szert az ügyfelek mind megszokott, mind a szokásostól eltérő igényeinek kielégítését illetően.

Copy-Mánia - VI. ker.

Copy-Mánia - VI. ker.

Ha a szakdolgozat vagy diploma belíveit nálunk nyomtatja, a nyomtatást az oldalszámtól függetlenül a legkedvezőbb árkategóriában számoljuk és alapárban a kiváló minőségű 90gr/m2 ColorCopy lézerpapírra készítjük. Kettőnél több, azonos diploma (diploma előlap) készítése, aranyozása esetén további 10% kedvezményt a szakdolgozatkötés árából.

Copy-Ráday No39. - IX. ker.

Copy-Ráday No39. - IX. ker.

Előrendelés: Ön személyesen vagy telefonon megkeres minket a köttetést megelőző napokban, de javasoljuk, hogy már a készítés időszakában egyeztessen velünk. Megbeszéljük Önnel, hogy mit szeretne a borítóra aranyoztatni, hány dolgozatot köttetne, és mi előre elkészítjük szakdolgozat borítóját. Így Önnek nem jelent gondot, hogy belefér -e majd az időbe a kötés is, ha Ön az utolsó pillanatig a dolgozat formálásával szeretne foglalkozni.

CopyMax - XI. ker.

CopyMax - XI. ker.

Diplomakötés, szakdolgozat kötés, fekete műbőr, aranyozással nyomtatással! Szakdolgozat nyomtatás XEROX gépeken, kötészet egyszerre több gépen és szakemberrel, nyomtatás és kötés S.O.S. akár 10 - 30 perc alatt! Hétköznap este 23:00-ig szombat és vasárnap is!

Copyrama Kft. - VIII. ker

Copyrama Kft. - VIII. ker

Szakdolgozat kötés, diplomakötés Budapesten, online rendelhető országos kiszállítással. Sürgős és gyors szakdolgozat kötés, diplomakötés. Szakdolgozat kötés, diplomakötés hétvégén is. Szakdolgozat nyomtatás. Specialitásunk az olcsó, gyorsan elkészülő klasszikusan préselt aranyozással ellátott szakdolgozatkötés és diplomakötés többféle színben.

Copystore - VIII. ker.

Copystore - VIII. ker.

Szakdolgozatkötés akár azonnal is. Közeleg a szakdolgozat leadások időszaka, a Copystore-ban olcsón, akár azonnal is beköttetheted a szakdolgozatodat. Amit kínálunk: Azonnali kötés, Gyors kötés, Kötés másnapra. A szakdolgozatkötés árai 3 aranyozott sort tartalmaznak.

Cserni Gyula könyvkötő - XIX. ker.

Cserni Gyula könyvkötő - XIX. ker.

Vállalunk szakdolgozat, diplomamunka, phd bekötését - fekete műbőrbe, három sor arany nyomással (szakd., név, évszám nyomással). Plusz sor nyomás lehetséges akár gerincre is. Hétköznap délután, hétvégén viszont egész nap (ünnepnapokon is) állunk rendelkezésükre.

First Copy Kft. - XIII. ker.

First Copy Kft. - XIII. ker.

Küldje el E-mail-ben a szakdolgozat vagy diploma fedőlap mintáját, és mire ideér elkészítjük a diploma vagy szakdolgozat fedlap az aranyozást. Önnek csak 5 percet kell várnia a kötésre (Felár nélkül) Diplomakötés, szakdolgozat kötés 3 soros aranyozás 12 órás határidővel.

Hirdetés
Gábor István könyvkötészet - XIII. ker.

Gábor István könyvkötészet - XIII. ker.

Könyvkötés! Diplomakötés, Doktori (PhD) értekezés, folyóirat, újság kötése. Szakdolgozat kötés, diplomakötés előjegyzés esetén megvárható. Fotó minőségű nyomtatás 'prémium' papírra. Megismerve elképzelését elkészítem a könyv külső borítóját, a párhuzamosság lehetővé teszi az Ön és az én munkám egyesítését néhány perc alatt.

Global Copy Kft. - XIV. ker.

Global Copy Kft. - XIV. ker.

Az elegáns megjelenés a kinyomtatott dokumentumokat is vonzóbbá, esztétikusabbá teszi. Ez különösképpen igaz a diplomamunkák, szakdolgozatok ill. doktori disszertációk esetében. Ezért kiemelt szolgáltatásaik közé tartozik a diplomakötés és szakdolgozatkötés.

Goldbox Nyomdaipari Bt. - VIII. ker.

Goldbox Nyomdaipari Bt. - VIII. ker.

zakdolgozat, Diplomamunka, Záródolgozat bekötése, 3 sor aranyozással. Igényszerint CD tartóval, zsebbel. Nyomtatással együtt is! Fekete-fehér és színes nyomtatás 80gr-os ofszet papírtól 300gr-os kartonig ofszet minőségben.

Igényes kötészeti munkák

Igényes kötészeti munkák

Professzionális kötészeti munkák végzése az OSZNY Digitális Nyomda jóvoltából. Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik a könyvkötést. Munkájuk során csak minőségi anyagokkal dolgoznak, a garantált minőség érdekében. Szolgáltatásaikba beletartozik a spirálozás, a leporello, az irkafűzés, és a gépi kötészet is. Vászonképeket, szórólapokat, és névjegykártyákat is készítenek, a könyvkötés mellett. Folyamatos akciókat kínálnak vásárlóiknak. Ajándék ötletek is találhatóak az oldalon.

Kopírozó Stúdió Kft. - V. ker.

Kopírozó Stúdió Kft. - V. ker.

A belváros szívében, az egyetemek közelében, az Astória és a Deák tér között található a Kopírozó Stúdió Kft., amely teljes dokumentumkezelést: a nyomtatást, fénymásolást, a szkennelést, a névjegykártya készítést, a diplomakötést és szakdolgozatkötést kínálja magánszemélyeknek, üzleti vállalkozásoknak

Másoló Futár Kft

Másoló Futár Kft

A Másoló Futár kft. 10 éve foglalkozik digitális nyomdai tevékenységgel. Fő tevékenységi körünk: nyomtatás, fénymásolás, tervrajz másolás, diplomakötés, naptár készítés mindenféle digitális nyomdai munkák. Várjuk cégek és magánszemélyek megrendeléseit. Nettó 10.000 felett Budapest területén belül ingyenesen kiszállítjuk a megrendelését. Budapesten két helyen várjuk kedves ügyfeleinket a IX. kerület és a XIII. kerületben, reggel 8 és délután 18 óra között. Előzetes egyeztetés alapján non-stop kiszolgálás!

Másoló Futár Kft. - IX. ker

Másoló Futár Kft. - IX. ker

Kiemelt szolgáltatásaink közé tartozik, a diákoknak nyújtott diplomakötés, és szakdolgozat kötés. Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy a főiskolások és egyetemisták igényeit maximálisan figyelembe véve a lehető legnagyobb kedvezményt biztosítsunk számukra

Molnár Sándor könyvkötőmester - VIII. ker.

Molnár Sándor könyvkötőmester - VIII. ker.

A szakdolgozat, diplomamunka, diploma dolgozat kötése klasszikus könyvkötészeti technológiával készül (fűzés, ragasztás, aranyozás), NEM Fémsínnel összeszorított lapok halmaza. Szükség esetén a lapok cserélhetőek. Hétvégén telefonos ügyeletet is biztosítunk a szakdolgozat leadási határidő szorításával küzdő ügyfeleinknek.

Tuti menü