Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szakdolgozat kötészet vidék képes leírás - Szakdolgozat.tlap.hu
részletek »

Szakdolgozat kötészet vidék - Szakdolgozat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakdolgozat.tlap.hu » Szakdolgozat kötészet vidék
Keresés
Találatok száma - 7 db
DekorSprint - Pécs

DekorSprint - Pécs

A szakdolgozatok mindig az utolsó - vagy az utolsó utáni - pillanatban készülnek el. Mi tudjuk, hogy ilyenkor nagy szükség van minden órára, percre, másodpercre. Ezért különösen figyelünk rá, hogy nálunk gyors és minőségi legyen a szakdolgozatok kötése.

Digitprint Kft. - Pécs

Digitprint Kft. - Pécs

A Digitprint Kft. 2002-ben alakult egy digitális technológiával működõ nyomda létrehozására. Tervünk megvalósulása óta a folyamatos fejlesztést és a magasszíntű vevõi igények kielégítését tekintjük legfőbb célunknak. A Digitprint Kft. az általa létrehozott infrastruktúrával (szoftverek, géppark, know-how stb) egyedülálló módon kínálja szolgáltatások sorát ügyfeleinek.

Dombovári Könyvkötészet - Gödöllő

Dombovári Könyvkötészet - Gödöllő

Szakdolgozat kötése akár 1-2 óra alatt, különlegesen esztétikus kivitel - Fél siker. Minden, ami minőség! Ön már megtette a magáét, pihenjen! - A többit bízza ránk. Kapcsolódó alapszolgáltatások: nyomtatás - fekete-fehér és színes A/4 méretben - esetén a szakdolgozat kötésének árából 5% kedvezményt adnak.

Nyomda - Százhalombatta

Nyomda - Százhalombatta

Szakdolgozat (diploma) kötés 1 nap alatt! - Százhalombatta, Érd, Sóskút, Ercsi, Tárnok. A legjobb módszer, ha a szakdolgozat belíveit a diák saját maga nyomtatja ki. Ez azért fontos, mert tapasztalataink szerint az utolsó pillanatban is változtatások történnek az anyagban.

Papiron Kft. - Jászberény

Papiron Kft. - Jászberény

A Papiron Kft. irodaszerek, nyomtatókellékek, nyomtatványok, higiéniai termékek, iskolaszerek forgalmazásával foglalkozik, közel 20 éve. Emellett rengeteg szolgáltatással is állunk a vásárlók rendelkezésére. Bélyegző készítés, gravírozás, diploma kötészet, névjegykártya készítés, szublimációval történő egyedi ajándék/reklámtermék készítés, valamint feliratkészítés mellett nyomtatás is vállalunk. Szakdolgozat és Diploma kötészet alig egy óra alatt. Jöjjön be adja le amit szeretne beköttetni és már egy óra múlva jöhet is érte, vagy küldje be online és egy megbeszélt időpontban átveheti azt.

Román Sándor könyvkötő - Kecskemét

Román Sándor könyvkötő - Kecskemét

Szolgáltatásaink sorába tartozik bárminemű kötészeti illetve nyomdai munkák kivitelezése. Kötészeti szolgáltatásaik: szakdolgozatok, könyvek kötése, régi könyvek javítása, újrakötése, folyóiratok, magazinok, napilapok kötése, aranyozás, bígelés, vágás, doboz illetve tasak készítés

Xpress digital - Gyorsnyomda - Pécs

Xpress digital - Gyorsnyomda - Pécs

Szakdolgozat és Diploma kötés 1 órán belül ! Előrendelésnél a szakdolgozat bekötés 15 perc alatt elkészülhet. Előrendelésnél az 1 órás bekötést csak a napon belüli árral számoljuk! A borító aranyozását előrendelheti akkor is, ha még nem készült el szakdolgozatával!

Tuti menü