Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Számítástechnika, Informatika, Műszaki képes leírás - Szakdolgozat.tlap.hu
részletek »

Számítástechnika, Informatika, Műszaki - Szakdolgozat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakdolgozat.tlap.hu » Számítástechnika, Informatika, Műszaki
Keresés
Találatok száma - 4 db
A WordPress tartalomkezelő rendszer bemutatása

A WordPress tartalomkezelő rendszer bemutatása

A WordPress tartalomkezelő rendszer bemutatása. Íme a diplomamunkám. A WordPress tartalomkezelő bemutatásáról írtam. Átfogó írás, mindenről írtam egy kicsit. Kezdőknek és középhaladóknak ajánlom. Feladat: a WordPress tartalomkezelő rendszer felépítése, weboldalak programozása (HTML, PHP), sablon készítése a WordPress tartalomkezelőhöz, beépülő plugin programozása a WordPress tartalomkezelőhöz.

Gimp Felhasználók

Gimp Felhasználók

Nyíregyházi Főiskola Matematika és Informatika Intézet Számítástechnikai és Informatikai Egysége : Gimp Felhasználók Kézikönyvének fordítása GNU GDPL licenc alatt. Készítette: Sánta Csaba János IV. évf. Angol - Számítástechnika. A 90-es évek közepén jártunk, és én is, mint minden akkori, a számítástechnikáért rajongó tizenéves, nagy hévvel vetettem bele magam a Commodore-korszak utáni új architektúra, a PC megismerésébe.

Informatikai tudásbázis Yii alapokon

Informatikai tudásbázis Yii alapokon

Szakdolgozatom célja és témája egy olyan informatikai tudásbázis elkészítése, amely az informatika minden területéről összegyűjti a szakszavakat, fogalmakat, kifejezéseket - abból a célból, hogy az érdeklődőnek pontos információt adhasson.

Webáruház fejlesztése

Webáruház fejlesztése

Csiszár Attila: Webáruház fejlesztése Ruby On Rails alapokon, szakdolgozat. A szakdolgozat ismerteti egy webalkalmazás tervezési fázisait(funkciók, protípus, adatbázis), kisebb ízelítőt ad a Ruby nyelvről, összefoglalja a Rails keretrendszer koncepcióját, bemutatja annak kulcsrészeit az alkalmazás implementálásán keresztül valamint ismerteti az alkalmazás tesztelését(egység ill. funkcionális tesztek).

Tuti menü