Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Turizmus, Idegenforgalom képes leírás - Szakdolgozat.tlap.hu
részletek »

Turizmus, Idegenforgalom - Szakdolgozat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakdolgozat.tlap.hu » Turizmus, Idegenforgalom
Keresés
Találatok száma - 4 db
Az év turisztikai témájú szakdolgozata, 2010

Az év turisztikai témájú szakdolgozata, 2010

A turizmusról szakmabeliek és érdeklődőknek. 2010-ben jubileumot ünnepel a Magyar Turizmus Zrt. által minden évben meghirdetett szakdolgozat pályázat, amelyet a felsőoktatási intézmények számára írnak ki a legjobb turisztikai témájú szakdolgozatok díjazására.

Díjazott turisztikai szakdolgozatok

Díjazott turisztikai szakdolgozatok

Díjazott turisztikai szakdolgozatok - Infovilág. Tizenöt felsőoktatási intézmény 52 diák szakdolgozatát juttatta el a Magyar Turizmus Zrt. által életre hívott, 'Az év turisztikai témájú szakdolgozata' című pályázatra . A népszerű megmérettetés ünnepélyes eredményhirdetésén két kategóriában összesen nyolc nyertest hirdettek, további három pályázó pedig különdíjban részesült.

Dr. Simonovits István - Bp.

Dr. Simonovits István - Bp.

Hatékony turisztikai-idegenforgalmi szakdolgozati segítséget ígérni nagy felelősség. Ám 20 éves nemzetközi turisztikai és 15 éves felsőfokú idegenforgalmi oktatói tapasztalattal a siker, a vizsga orientált felkészítés reálisan elvárható. Teljes segítségnyújtás,

Szakdoli Blog

Szakdoli Blog

Szakdolgozatokat mintát találsz az oldalon. A magyar lakosság utazási szokásainak változása a 70 évek elejétől napjainkig. Az emberek féltek utazni, de az utazási kedv hamar visszatért és 2002-től látványos fellendülés látható a turizmus területén.

Tuti menü