Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vegyes szakdolgozatok képes leírás - Szakdolgozat.tlap.hu
részletek »

Vegyes szakdolgozatok - Szakdolgozat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakdolgozat.tlap.hu » Vegyes szakdolgozatok
Keresés
Találatok száma - 12 db
BCE Szakdolgozatok

BCE Szakdolgozatok

Az elektronikus archívum a Budapesti Corvinus Egyetemen megvédett szakdolgozatokból ad ízelítőt. Az archívum célja, hogy mintát, módszertani segítséget adjon a házi dolgozat, szakdolgozat írására készülő hallgatóknak.

Budapesti Metropolitan Főiskolára

Budapesti Metropolitan Főiskolára

A hallgatónak az oklevél megszerzéséhez szakdolgozatot kell készítenie. A szakdolgozat célja a hallgató szakképzettségnek megfelelő, a tanult szakmai tárgyakhoz kapcsolódó téma kidolgozása, amivel a hallgató tanúsítja, hogy a tananyag ismeretén túlmenően képes tájékozódni a hazai és nemzetközi szakirodalomban, és megszerzett ismereteit alkotó módon tudja feldolgozni és hasznosítani.

Diplomadolgozatok (letölthető)

Diplomadolgozatok (letölthető)

A Karon megvédett szakdolgozatok egy része - szerzőjük írásos engedélyével - szintén teljes szöveggel gazdagítja állományunkat. 2003 januárja óta kerülnek digitalizáltan a szakdolgozatok elektronikus könyvtárunkba, ahonnan letölthetők és olvashatók. Használatuk nem pótolja az eredeti dokumentum használatát, hivatkozásra ez a formátum alkalmatlan!

Dolgozatbank (letölthető)

Dolgozatbank (letölthető)

Üdvözlünk Magyarország egyik legnagyobb dolgozat adatbázisában! Kínálatunk rengeteg ötletet nyújt az 1-2 oldalas beadandó munkáktól kezdve a százoldalas szakdolgozatokig. A legtöbb felsőoktatási intézményben kevés idő jut arra, hogy a hallgatóknak elegendő segítséget nyújtsanak a dolgozataik elkészítésére.

Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár

Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár

Hogyan lehet segítségedre a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár (szak)dolgozatod elkészítésében? Az iskolai évek alatt különböző terjedelmű, és mélységű dolgozatokat kell írnia minden diáknak és hallgatónak. Az alábbiakban néhány olyan jó tanácsot szeretnék megfogalmazni, amely megkönnyíti a dolgozatírást a könyvtárba látogatók számára.

Grafológiai szakdolgozati követelmények

Grafológiai szakdolgozati követelmények

Az OKJ 54 789904 grafológus vizsga követelményeinek megfelelően előzetesen elkészített vizsgamunkát, szakdolgozatot kell beadnod a vizsga előtt 60 nappal, majd ezt a gyakorlati vizsgán max. 30 percben megvédened.

Greenfo szakdolgozat adatbázis

Greenfo szakdolgozat adatbázis

Ha saját szakdolgozatát megfelelő környezetvédelmi témába illőnek találja, és szívesen megjelentetné a Greenfo oldalán, küldje el Word dokumentum vagy Pdf formátumban. Pdf-ben olyan beállítással érdemes elmenteni, hogy ne lehessen szöveget kimásolni a dolgozatból - így el lehet kerülni az esetleges visszaéléseket, szakdolgozat-lopásokat.

Kodolányi János Főiskola

Kodolányi János Főiskola

A főiskolában 2008-tól bevezették a Digidok elektronikus szakdolgozat kezelő rendszert. Ennek megfelelően a 2008 után írt szakdolgozatokat a könyvtár digitális formában őrzi és szolgáltatja. A Digidok rendszerbe feltöltött és sikeresen megvédett elektronikus szakdolgozatokba kizárólag a főiskola oktatási helyszínein működő könyvtáraik arra alkalmassá tett ún. dedikált gépein lehet betekinteni

Mesepszichológia

Mesepszichológia

Mesepszichológiai és egyéb témájú szakdolgozatok, műhelymunkák. Az elkészült szakdolgozatot, az összes hipotézist, az eredményeket megismerheted a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia Intézetének a könyvtárában. A dolgozatok választ adnak sokféle érdekes kérdésre.

Hirdetés
Nyelv- és Irodalomtudomány

Nyelv- és Irodalomtudomány

A szakirodalmi hivatkozás és az irodalomjegyzék formai követelményei az ME BTK Magyar Nyelv- és Irodalomtudományi Intézet azon hallgatói számára, akik nyelvészetből írnak szakdolgozatot. A szakdolgozatok formai követelményeire vonatkozó szabványunk a Magyar Nyelvőr szerkesztői által 1996-ban kidolgozott, a modern utalási szokásokat figyelembe vevő rendszert követi.

NYME Apáczai Csere János Kar szakdolgozatai

NYME Apáczai Csere János Kar szakdolgozatai

A szakdolgozat készítésének folyamata, tartalmi és formai követelményei. A szakdolgozat olyan jelentős volumenű, önálló szakmai munkán alapuló tanulmány, amelynek témáját a szaktanszék, illetve a hallgató kezdeményezésére a látogatott szak tudományterületéről jelölik ki.

Szakdolgozat - sportszervező [PDF]

Szakdolgozat - sportszervező [PDF]

Sportegyesület megalakításának folyamata, működése, közgyűlés szervezése, lebonyolítása. A rendszerváltást követően Magyarországon is nagyon felerősödött az alapvető emberi jogok érvényesítésének igénye. Így nem véletlen, hogy 1989-ben a II. törvény az egyesülés szabadságáról rendelkezett. A törvény legelső pontja alapján az egyesülési jog mindenkit megilleti alapvető szabadságjog, amelyet a Magyar Köztársaság elismer, és biztosítja annak zavartalan gyakorlását

Tuti menü